csütörtök, július 30, 2009

Emberi spermiumot sikerült előállítani mesterségesen


Csodálatos a tudomány. Miután kutatók létrehozták vízből és pár vegyi anyagból a virslit, “felfedezték” a sem zsírt, sem tejcukrot nem tartalmazó joghurtot. Ebből hiányzott a vitamin, tehát azt is elő kellett állítani. Sikerült. Volt amelyiket kőolajból, volt amelyiket penészből. A férfiak ettől terméketlenek lettek, meg minden egyéb bajuk is lett, tehát eljött az ideje, hogy előállítsák a spermát. Mivel egér sok volt raktáron, abból.
A Time magazin hökkentett meg a tegnapi számában megjelent cikkével. Tudományos áttörésként tálalta egy olyan dolog létrejöttét, amit minden 12 évesnél idősebb férfiember automatikusan elő tud állítani, néha álmában is. Nem tudom, van e valaki, aki spermahiányra emlékszik? Nem olvastam egyetlen WHO figyelmeztetést sem spermahiánnyal kapcsolatban, nem láttam spermahiány elleni tüntetést és egyetlen szakszervezet sem hirdetett emiatt munkabeszüntetést.
Valójában amiben hiányt szenved majdnem minden férfi (és nő is) az a friss tiszta víz, levegő, a tápanyagokban gazdag hús, zöldség, stb… Amennyiben egészséges, csillogó szemű bébit szeretnénk, nem egér-őssejtből petri-csészében előállított spermára van szükségünk, hanem olyan táplálékokra, amitől nemzőképességünk és nemzőkedvünk egyaránt naprakész és erőtől duzzadó lesz.
A spermát a gyógyszeripar és a szemét ételek teszik tönkre
Nem kérdés, hogy a feldolgozott ételek mindennapi fogyasztása és a gyógyszerek mellékhatásai járulnak hozzá a sperma minőségének csökkenéséhez. Bár minden épeszű ember egy probléma megoldására az okot kezeli, ez a gondolkodásmód nem jellemző a gyógyszeriparra. A profit érdekében kitalálnak nemlétező problémákat és azonnal kezelni is kezdik.
A mesterséges spermát előállító orvosok csupán játszanak. Miközben ilyen ostobaságokkal foglalkoznak, elfelejtenek száz éve ismert valódi problémákra megoldást keresni: rák, diabétesz, szívinfarktus, depresszió, Alzheimer kór, autizmus, stb… Mind megoldásra vár és egyik esetében sem találtak eddig hatékony eszközt.
Ehelyett mesterséges spermát gyártanak, amivel mesterséges csecsemőket tudnak létrehozni, akik rövidesen megbetegszenek és már termelik is a profitot azoknak, akik létrehozták őket… És a kör bezárult.
Rémes nem?
A terméketlenség egy hatalmas hazugság, ami csupán arra jó, hogy a nőket be tudják terelni a kórházakba, csöveket köthessenek rájuk, szurkálhassák őket, tesztelhessék a vérüket és beavatkozhassanak a hormonrendszerük természetes folyamataiba. Ez csupán a drága beavatkozásokról és a profitról szól. És az orvosok ennek nincsenek is tudatában. Ők úgy gondolják, hogy jót tesznek ezzel és nincs más mód teherbe esni, mint lombikban, nincs más mód biztonságosan megszületni, mint műtét segítségével, stb…

Nincsenek megjegyzések: